Slávistky se Spartou prohrály (Fotogalerie) | SK Slavia Praha
Více

Slávistky se Spartou prohrály (Fotogalerie)

PRAHA – Fotbalistky Slavie mistrovský titul nezískají. V předposledním zápase soutěže podlehly Spartě 0:1, která tak navýšila náskok před druhou Slavií na čtyři body. Zápas o titul Sparta rozhodla z jediné šance ve druhém poločase. Nejdříve se Bartoňová opřela z dálky do míče a trefila břevno.

PRAHA – Fotbalistky Slavie mistrovský titul nezískají. V předposledním zápase soutěže podlehly Spartě 0:1, která tak navýšila náskok před druhou Slavií na čtyři body.

Zápas o titul Sparta rozhodla z jediné šance ve druhém poločase. Nejdříve se Bartoňová opřela z dálky do míče a trefila břevno. Následně dokázala hlavou míč do branky dorazit Lucie Martínková. Slávistky tak i v této sezoně skončí na druhém místě. Juniorky v dramatické přestřelce remizovaly 4:4.

SK Slavia Praha – AC Sparta Praha 0:1 (0:0)

Branky: 54. Martínková

Slavia: Krömrová - Králová, Odehnalová, Pincová, Benýrová (89. Bendová) - Divišová, Pěničková, Budošová, Krůzová (81. Tomášková) - Danielová (71. Voňková), Nepokojová (67. Holečková)

Další podrobnosto o zápasech slávistek najdete zde

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články