V Andoře byli slávisté třetí | SK Slavia Praha
Více

V Andoře byli slávisté třetí

Slávisté ročníku 1998 o víkendu vybojovali na silně obsazeném turnaji v Andoře třetí místo!

V hlavním městě Andorra la Vella ležícím ve výšce 1079 metrů n.m. v  sobotu 29.05.10 odstartoval již jedenáctý ročník mezinárodního turnaje mladších žáků r.1998.

A mladí slávisté se v konkurenci zejména španělských týmů neztratili a ukázali, že se mohou směle měřit se špičkovými celky Evropy.

Slavii Praha v Andoře reprezentovali tito slávisté ročníku 1998:
Lukáš Veselý, Martin Jedlička, Filip Vyskočil, Ondřej Pek, Jakub Melichar, Václav Pardubský, Ondřej Žežulka, Filip Stehno, Šimon Havrda, David Novák, Daniel Turyna, Jan Vejvar, Antonio Lauricella a Nicolas Husenský 

Realizační tým: Petr Kovařík, Petr Kovařík jr., Libor Vizinger a Pavel Pek.

více o týmu: www.skslavia1998.cz

Základní skupina:
SK Slavia Praha 3:0 R.Sporting Gijon
SK Slavia Praha 1:0 Atlético Madrid
SK Slavia Praha 1:1 Selecció Andorra

Čtvrtfinále:
SK Slavia Praha 1:0 NHK Hajduk Split

Semifinále: 
SK Slavia Praha 1:2 Atlético Madrid

o 3.místo:
SK Slavia Praha 1:0 Getafe CF

Celkové pořadí: 1.Valencia CF, 2. Atlético Madrid, 3. Slavia Praha, 4. Getafe CF, 5. Hajduk Split, 6. RCD Espanyol, 7. Real Sociedad, 8. Villarreal CF, 9. Real Valladolid, 10. Selecció Andorra, 11. Athletic Club Bilbao, 12. R.Sporting De Gijón.  



Ještě před ukončením sezóny čeká mladé slávisty další vítaná mezinárodní konfrontace, a to v červnu v Praze, kde se v domácím prostředí v Edenu střetnou s atraktivními evropskými celky v rámci výtečně obsazeného mládežnického turnaje All Stars Cup 2010 (více na: www.allstarsteam.cz/cup).

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články