Týden s prvními letními přáteláky | SK Slavia Praha
Více

Týden s prvními letními přáteláky

V sobotu večer skončilo slávistům kondiční soustřednění v Krkonoších, v pondělí dopoledne pak zahájili další týden letní přípravy v Edenu. Naši fotbalisté během něj sehrají první přátelská utkání.

EDEN/SYNOT TIP ARENA – V sobotu večer skončilo slávistům kondiční soustřednění v Krkonoších, v pondělí dopoledne pak zahájili další týden letní přípravy v Edenu. Naši fotbalisté během něj sehrají první přátelská utkání – ve středu od 17:30 na tréninkovém hřišti číslo 1 přivítají vítěze Ondrášovka Cupu Viktorii Plzeň, v sobotu se pak představí na Poháru starosty Čelákovic 2010, kde prvním soupeřem bude od Mladá Boleslav, výkop je v 9:30.

 

 

Středeční utkání odehrájí slávisté na tréninkovém hřišti číslo 1 v Edenu, které je bezprostředně za Synot Tip Arenou, vstup je volný.

 

 

Na turnaji v Čelákovicích obhajují slávisté loňské vítězství, když 4. července ve finále porazila Brno vysoko 5:1, o rok před tím červenobílí skončili druzí, když ve finále podlehli o tři branky právě Mladé Boleslavi.

 

 

Všechny zápasy v Čelákovicích se hrají 2x40 minut, v případě nerozhodného výsledku se zahrávají pokutové kopy.

 

 

Program turnaje o Pohár starosty Čelákovic 2010:

9:30 Slavia – Mladá Boleslav

11:15 Teplice – Jablonec

15:00 utkání o 3. místo

16:45 finále

 

 

Ve středu 23. června pak slávisté budou hrát na jihu Čech na turnaji v Nové Včelnici. První zápas mají od 14 hodin proti Dynamu České Budějovice.

 

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články