Peter Grajciar vyzkoušel nacvičený signál | SK Slavia Praha
Více

Peter Grajciar vyzkoušel nacvičený signál

Jeden vstřelený gól, jedna gólová přihrávka i neproměněná penalta. To byla dvojzápasová bilance záložníka Petera Grajciara na sobotním turnaji v Čelákovicích.

ČELÁKOVICE - Jeden vstřelený gól, jedna gólová přihrávka i neproměněná penalta. To byla dvojzápasová bilance záložníka Petera Grajciara na sobotním turnaji v Čelákovicích.

 

V zápase o třetí místo s Teplicemi jste vstřelil krásný gól Slavie na 1:0. Můžete ho popsat?

„Šli jsme do protiútoku a já jsem dostal pěknou příhrávku od Ondry Čelůstky. Při přebírání jsem si míč sklepl prsama na zem a potom už jsem myslel jen na to, abych trefil bránu. Vystřelil jsem a naštěstí mi to tam padlo.“

 

Byl jste také u druhého gólu Slavie, když jste zahrával standardní situaci. To byl nacvičený signál?

„Takovou podobnou standardku jsme už zahrávali v Českých Budějovicích. Jarda Černý ke mně přišel a řekl, že je na to prostor a ať to zkusíme... Vyšlo to a skončilo to gólem. Takže ten signál nebyl žádnou novinkou, už jsme to měli zažité.“

 

Spravil jste si v tom druhém zápase s Teplicemi trošku chuť?

„Samozřejmě. V tom druhém zápase se mi hrálo mnohem lépe, navíc jsem byl v plném zatížení. V tom prvním zápase jsem naskočil na hřiště na posledních patnáct minut a ještě jsem neproměnil penaltu. Doufám, že jsem v tom druhém zápase s Teplicemi tu svoji chybu alespoň trochu napravil.“

 

Ještě se vraťme k té nešťastné penaltě. Ta střela vám vyloženě nesedla...

„Chtěl jsem prudce vystřelit pod břevno, bohužel mi ta střela nesedla a šla hodně vysoko nad branku... Samozřejmě že mě to hodně mrzelo, doufám, že už se něco takového nebude opakovat.“

 

Jak se vám hrálo v záloze s novými posilami Lukášem Jarolímem a Karolem Kiselem?

„Oba dva jsou vynikající hráči. Myslím si, že ta síla Slavie bude s nimi ještě vyšší než doposud.“

 

Další přípravné zápasy sehrají fotbalisté Slavie ve středu 23. června na turnaji v Nové Včelnici. Jako první je na programu zápas Slavie s Českými Budějovicemi od 14 hodin.

Fanouškovské video od Ladislava Kindy najdete zde

 

 

 

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články