Do Synot Tip Areny ve středu na Sokolov | SK Slavia Praha
Více

Do Synot Tip Areny ve středu na Sokolov

Posledním soupeřem před Seefeldem bude v Synot tip Areně Baník Sokolov. Hraje se ve středu 30. června, výkop v 17 hodin.

EDEN/SYNOT TIP ARENA - Druholigový Baník Sokolov bude ve středu posledním soupeřem Slavie před víkendovým odjezdem na soustředění v rakouském Seefeldu. Výkop je 17 hodin, majitelé starých i nových permanentek mají vstup zdarma, ostatní zaplatí za vstupenku 50 Kč.

 

Na tento zápas bude otevřena pouze hlavní tribuna, vstup na stadion je vchodem číslo 1 mezi restaurací Mc Donald´s a Synot Tip barem.

 

Trenér Karel Jarolím nemůže stále počítat s rehabilitujícími Adamem Hlouškem a Riste Naumovem, s týmem v tuto chvíli není ani Hocine Ragued, kterého 1. července čeká kvalifikační souboj Tunisko-Botswana.

 

Testovaný Bassirou Dembélé, který nehrál proti Kladnu kvůli lehkému nachlazení, je už v pořádku, s týmem už také trénuje Josef Kaufman, kterého trápilo svalové zranění, stejně jako dvě nové posily – Jakub Hora a Franck Madou.

 

S Baníkem Sokolov se v současnosti připravuje na testech slávistický útočník Pavel Vyhnal, který v loňském roce působil v našem béčku. V týmu působí náš bývalý obránce Jiří Studík.

 

Na našem webu můžete z tohoto zápasu sledovat online reportáž.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články