Slavia míří do Seefeldu, jede 25 fotbalistů | SK Slavia Praha
Více

Slavia míří do Seefeldu, jede 25 fotbalistů

V sobotu ráno se vydají slávisté na herní soustředění do známého prostředí v Seefeldu. Čekají je tam tréninky a tři přípravná utkání.

PRAHA/SEEFELD - V sobotu ráno se vydají slávisté na letní herní soustředění, cílem jim bude známé a osvědčené prostředí rakouského Seefeldu. Na herním soustředění je čekají tréninky, ale také tři přípravná utkání proti Olympiakosu, Poznani a Kluži. V nominaci je dvacet pět fotbalistů.

 

"Bereme na soustředění takový kádr, abychom mohli ve třech v zápasech v týdnu herní zátěž rovnoměrně rozložit tak, aby někdo nemusel odehrát všechna tři utkání, k případnému zúžení kádru dojde až po soustředění," uvedl trenér Karel Jarolím.

 

Trenéra ve čtvrtek večer ještě čekaly mediální povinnosti, spolu s Petrem Jandou byl hostem předtáčené besedy pro ČT, která se bude vysílat 8. července, v době, kdy slávisté budou na soustředění.

 

V gólmanské trojici není v nominaci Deniss Romanovs, jeho budoucnost se řeší a velmi pravděpodobně nebude spojena se Slavií. Adam Hloušek v současnosti rehabilituje v Německu, Riste Naumov v podobném rehabilitačním centru v Makedonii. Není také vyloučené, že se k týmu v průběhu soustředění připojí finský gólman Anssi Jakkola, jehož herní testy by mohly pokračovat v Seefeldu.

 

S týmem cestuje také nový asistent trenéra Michal Petrouš, který v minulosti také působil ve Slavii. S novým asistentem přineseme představení a rozhovor přímo ze Seefeldu.

 

 

Nominace - soustředění Seefeld:

Brankáři: Vaniak, Hanuš, Valeš 

Obránci: Vomáčka, Hošek, Hubáček, Čelůstka, Trapp, Koubský, Mareš, Kaufman

Záložníci: L. Jarolím, M. Černý, J. Černý, Grajciar, Janda, Koreš, Belaid, Kisel, Dembélé, Ragued

Útočníci: Vlček, Hora, Hurka, Zákostelský

 

Přípravná utkání v Seefeldu:

neděle 4. července 2010 - Slavia - Olympiacos Piraeus, 18:30, Geretsried, 18:30 (ze Seefeldu směrem na Mnichov)

středa 7. července 2010 - Slavia - Poznaň, Angerberg, 18:30

neděle 11. července 2010 - Slavia - Cluj, Abtenau, 15:00

(Ze všech utkání připravíme na našem webu online přenos, prosíme fanoušky cestující na tato utkání, aby sledovali web, pokud by došlo ke změnám hřiště nebo výkopu, jako tomu v Seefeldu vloni, kdy změny vynutilo počasí.)

 

 

 

 

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články