Slávisté v sobotu večer trénovali v Alpách | SK Slavia Praha
Více

Slávisté v sobotu večer trénovali v Alpách

Slávisté mají za sebou první trénink v Alpách na herním soustředění, s týmem je také finský gólman Anssi Jaakkola, jehož herní testy pokračují také v Seefeldu.

SEEFELD/LEUTACH – Slávisté mají za sebou svůj první trénink v rámci svého letního soustředění, absolovali ho v krásném prostředí nedalekého Leutachu, kde již trénovali vloni v létě.

 

Na začátku tréninku trenér Karel Jarolím představil svého nového asistenta Michala Petrouše, který nahradil Pavla Řeháka, který přebírá slávistickou juniorku.

 

S týmem je v Seeefeldu také finský gólman Anssi Jaakkola, jehož herní testy budou pokračovat i tady. „Jsem velice rád, že jsem se mohl znovu připojit k týmu, věřím, že vše dobře dopadne a získám angažmá, Slavia je pro mě velkou motivací,“ řekl našemu webu urostlý brankář, který tak rozšířil gólmanskou skupinu na čtyři členy – spolu s ním trénují Jan Hanuš, Roman Valeš a samozřejmě také Martin Vaniak.

 

Slávisté trénovali v podvečer, kdy už vládlo v Leutachi přece jenom trochu chladnější počasí, jejich trénink končil za soumraku.

 

Naši hráči cestou na trénink mluvili o přenosu, který stihli před tréninkem na svých pokojích zhlédnout. U večeře jim potom z hotelových reproduktorů hrála melodie Neplač pro mě Argentino, zřejmě pro německé hosty hotelu Schonruh.

 

Slávisty čeká v neděli první ze tří přátelských utkání, za svým soupeřem Olympiakos Pireus se vydají do německého Geretsriedu. Výkop je v 18:30. Na našem webu připravíme online přenos.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články