Slavia nastřílela Kluži čtyři branky | SK Slavia Praha
Více

Slavia nastřílela Kluži čtyři branky

ABTENAU - Ná závěr svého herního soustředění slávisté porazili vysoko rumunského mistra a účastníka Ligy mistrů CFR Cluj 4:2. O branky se postarali Jarolím, Grajciar, Janda a Hora.

ABTENAU - Ná závěr svého herního soustředění slávisté porazili vysoko rumunského mistra a  účastníka Ligy mistrů CFR Cluj 4:2. O branky se postarali Jarolím, Grajciar, Janda a Hora.

 

Skóre otevřel v prvním poločase po rohovém kopu Petera Grajciara kapitán Lukáš Jarolím, druhou branku přidal před přestávkou Peter Grajciar. Gólovou akci započal Jarda Černý, který se na pravé straně krásně uvolnil přes soupeře, nahrál míč Stanislavu Vlčkovi, který ho stáhl do křídla, aby ho následně odcentroval do vápna, kde ho Karol Kisel popostrčil Peteru Grajciarovi. 

 

Třetí branku dal krásnou křižnou střelou Petr Janda, který se prosadil po průniku na pravém křídle, který mu připravil přihrávkou Tijani Belaid. Až v této fázi zápasu se podařilo rumunskému mistru snížit.

 

Odpověď slávistů dal halfvolejem Jakub Hora, který se tak trefil ve dvou zápasech za sebou, protože hlavičkou pečetil i předchozí vítězství nad Poznaní.

 

Stínem utkání je odstoupení Lukáše Jarolíma, který po bolestivém nakopnutí nedohrál první poločas. Do zápasu nezásahli ani další tři rekonvalescenti – Kaufman, Vomáčka a Hošek, kteří by se ale měli v Praze naplno zapojit do tréninku s týmem.

 

„Jsem si plně vědom toho, že to první opravdu důležité utkání nás čeká až v pátek, ale i tak mně dnešní vítězství udělalo radost. Měli jsme proti silnému soupeři řadu šancí, nastříleli jsme čtyři branky. Musíme teď herní projev i výsledky přenést do ligových zápasů,“ uvedl pro náš web trenér Karel Jarolím.

 

 

Slavia – CFR Cluj 4:2 (2:0)

Branky: 17. Jarolím, 40. Grajciar, 48. Janda, 74. Hora – 66. a 87. Traore

Slavia 1. poločas: Vaniak - Koreš, Koubský, Trapp, Mareš - J. Černý, Kisel, Ragued, Jarolím (31. Dembélé), Grajciar – Vlček

Slavia 2. poločas: Jaakkola - Koreš, Čelůstka, Trapp, Hubáček – Hurka (75. Zákostelský), Dembélé, Belaid, M. Černý - Hora, Janda.

 

 

 

 

 

 

 

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články