Béčko vyhrálo v přípravě nad Motorletem | SK Slavia Praha
Více

Béčko vyhrálo v přípravě nad Motorletem

STRAHOV - V přípravném utkání na Strahově zvítězilo v úterý naše béčko nad Motorletem 3:1, branky vstřelili Mikula, Neuberg a Hájek.

STRAHOV - V přípravném utkání na Strahově zvítězilo v úterý naše béčko nad Motorletem 3:1, branky vstřelili Mikula, Neuberg a Hájek.

Do utkání zasáhli také další fotbalisté ze zatím velice úspěšného A-dorostu. První branku dal už v 11. minutě Mikula, který ve skrumáži nasměroval do branky Sudkův centr z rohového kopu. Druhou přidal o sedm minut později Neuberg, který na zadní tyči zužitkoval další Sudkův centr. Nejhezčí branku si připsal Hájek, který ve 20.minutě obešel tři spoluhráče a poslal obloučkem přes brankáře míč do sítě.

Motorlet korigoval výsledek až v poslední minutě. Přejme si, aby úspěšná příprava přinesla také body v ČFL a to nejlépe už v tom příštím kole.

 

Slavia B - Motorlet 3:1 (3:0)

Branky: 11. Mikula, 18. Neuberg, 20. Hájek - 90. Čadek

Slavia B: Malina - Galus, Mikula, Neuberg, Sudek - Kučera, Kolařík, Klimeš, Hájek, Pázler - Vyhnal

Do průběhu druhého poločasu zasáhli ještě Čepelák, Grohol, Paprčiak a Červenka.

 

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články