Béčko hrálo s Chrudimí | SK Slavia Praha
Více

Béčko hrálo s Chrudimí

V přípravném utkání prohrálo béčko Slavie s Chrudimí 0:1. V zápase byli testováni dorostenečští hráči z bosenského klubu FK Radnik.

V přípravném utkání prohrálo naše béčko s Chrudimí 0:1. V utkání byli testování dorostenci z bosenského týmu FK Radnik (potenciálně pro naše dorosty).

 

Chrudim - Slavia B  1:0  (11.min. Holub)

 

Slavia B: Berkovec-Rejka (46 Galus),Simič (46 Regner),Begič,Lukomirak,-Konjhodžič (46 Kučera),Neuberg (46 Zahálka),Alawari (46 Vignozzi),Škorič (46 Šimeček V.),Mráz (46 Prošek) - Souamounou

 

 

zkoušení hráči z klubu FK Radnik (Bosna a Hercegovina): Ognjen Škorič, Damir Begič, Amar Konjhodžič, Benjamin Lukomirak

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články