Dembélé dočasně přeřazen do rezervního týmu | SK Slavia Praha
Více

Dembélé dočasně přeřazen do rezervního týmu

Bassirou Dembélé byl ve středu odpoledne na základě rozhodnutí představenstva Slavie dočasně přeřazen do rezervního týmu, žádnou finanční pokutu mu klub neudělil...

SYNOT TIP ARENA/EDEN - Bassirou Dembélé byl ve středu odpoledne na základě rozhodnutí představenstva klubu dočasně přeřazen do rezervního týmu, žádnou finanční pokutu mu klub neudělil.

 

Záložník přišel do Slavie v létě 2010, nastoupil do sedmi utkání Gambrinus ligy. Naposledy se v základní sestavě představil v prvním čtvrtfinálovém zápase Ondrášovka Cupu v Teplicích.

Aktuálně

Výhra se Slováckem a mistrovský titul

5. 5. 2024
Fotbalistky Slavie zvítězily na hřišti Slovácka 3:0 a po 3.kole nadstavby mohou slavit zisk mistrovského titulu tři zápasy před koncem soutěže s nedostižným desetibodovým náskokem před Spartou.

O derby, Chytilovi se Schranzem a mentalitě týmu

4. 5. 2024
Jindřich Trpišovský odpovídal na dotazy novinářů po domácí výhře 5:0 nad Baníkem Ostrava. Vyzdvihl výkony jednotlivců, mentalitu týmu i skvělou diváckou kulisu.

Za body vděčnost, důležitá výhra. O Holeše měl strach

4. 5. 2024
Promluvit o své brance, akrobatické asistenci patičkou i cenné výhře nad Baníkem Ostrava na úvod nadstavby (5:0) dorazil mezi novináře Ivan Schranz.

Další články