​Jedině SPOLU jsme silnější! | SK Slavia Praha
Více

​Jedině SPOLU jsme silnější!

V neděli v 18:00 přivítáme v Edenu ve vršovickém derby Bohemians Praha 1905 a v Edenu se očekává velká návštěva. Proto prosíme všechny fanoušky, aby se zdrželi jakéhokoliv chování, které by mohlo vést k přerušení utkání nebo v nejhorším případě i uzavření Tribuny Sever.

Slavia hájí první místo v tabulce, v Edenu je při každém utkání velmi dobrá návštěva a ještě lepší atmosféra. Proto prosíme, abyste dodržovali návštěvní řád a během utkání v žádném případě nevhazovali předměty na hrací plochu a vyvarovali se veškerého chování, které by mohlo vést k přerušení zápasu nebo trestu od disciplinární komise LFA. Slavia je v podmínce, a proto velmi vážně hrozí uzavření Tribuny Sever

To si v boji o titul nikdo nepřeje, ani hráči, ani fanoušci. Protože jedině jako spolu jsme silnější a můžeme pomýšlet na nejvyšší příčku. V boji o prvenství vás potřebujeme, proto nedovolme, abychom se sami zbytečně oslabili. 

„Chci poprosit naše fanoušky, nevhazujte prosím předměty na hrací plochu a zdržte se všech aktivit vedoucích k možnému přerušení zápasu. Nechceme žádný trest v podobě zavření Tribuny Sever,“ žádá všechny příznivce Slavie předseda představenstva Jaroslav Tvrdík.
Slavia zatím prožívá skvělý vstup do nové sezony a fanoušci jsou klíčovým faktorem vítězných zápasů. Proto nedovolme, aby byl pro nějaký z dalších zápasů náš společný tým oslaben. Naopak dokažme, že SPOLU JSME SILNĚJŠÍ! 

„S Bohemkou nás čeká hrozně těžký zápas a kluci se ve čtvrtek vydali. Proto bych chtěl všechny poprosit, aby nám v neděli pomohli. Bude to strašně důležité, ještě důležitější než doteď. Mám velkou prosbu, aby slávisté dorazili a aby byli trpěliví. Čeká nás soupeř, který je ohromně poctivý. My do toho dáme stejné nasazení a stejné srdce jako ve čtvrtek a věřím, že nám fanoušci pomůžou,“ věří před nedělním zápasem s Bohemians trenér Jindřich Trpišovský.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články