V sobotu začíná soustředění v Cogolo di Pejo | SK Slavia Praha
Více

V sobotu začíná soustředění v Cogolo di Pejo

V sobotu začíná slávistické soustředění v Cogolo di Pejo, v nominaci je dvacet fotbalistů a tři brankáři. První přípravný zápas odehrají slávisté v neděli proti U23 Bayernu Mnichov.

V sobotu začíná slávistické herní soustředění,  v podvečerních hodinách budou slávisté poprvé trénovat ve středisku Cogolo di Pejo. "Jedou všichni hráči, dvacet hráčů do pole a tři gólmani," řekl našemu webu trenér Michal Petrouš.

 

S týmem necestují Milan Černý a Ondřej Čelůstka, kteří mají svolení klubu trénovat s tureckými týmy Trabzonsporem and Sivassporem.

 

V nominaci jsou všichni testovaní hráči - Jiří Vondráček, Martin Voráček a Róbert Cicman.

 

Slavia připravila své herní letní soustředění ve spolupráci s novým italským partnerem - společností Media Sport Event zastoupenou panem Giovannim Lacchém. Slávisté budou ubytováni v hotelu Kristiania.

 

V rámci svého soustředění sehrají tři přípravná utkání s renomovanými soupeři. V místě soustředění v Cogolo di Pejo změří 17. července síly s U23 Bayernu Mnichov (od 17 hodin), 20. července v Levico Terme proti italskému prvoligovému celku FC Parma (17:00) a 23. července pak v Aurenzo di Cadore proti Laziu Řím (čas výkopu bude upřesněn).

Na utkání s Laziem pořádá zájezd slávistický fanklub Více informací najdete na stránkách fanklubu.

Nominace na soustředění:

Brankáři: Hanuš, Čontofalský, Berkovec

Obránci: Dostál, Hubáček, Kaufman, Trubila, Zákostelský, Cicman

Záložníci: Janda, L. Jarolím, Koreš, Milutinovič, Petrák, Prošek, Šimeček

Útočníci: Hurka, Pospěch, Vlček, Vyhnal, Tusjak, Voráček, Vondráček

 

Ze všech tří přípravných zápasů můžete na slavia.cz sledovat textový online přenos. Připravíme také tradiční zpravodajství a fotogalerie. 

 

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články