Informace pro fanoušky před utkáním Bohemians 1905 – Slavia | SK Slavia Praha
Více

Informace pro fanoušky před utkáním Bohemians 1905 – Slavia

Slavia vstupuje do nové sezony Gambrinus ligy zápasem proti Bohemians 1905. Přinášíme důležité informace pro slávistické fanoušky.

Slavia vstupuje do nové sezony Gambrinus ligy zápasem proti Bohemians 1905. Přinášíme důležité informace pro slávistické fanoušky.

Utkání se hraje v pátek 29. července s výkopem ve 20:15, vysílá ho přímým přenosem Nova Sport. Brány Synot Tip Areny se otevřou s hodinovým předstihem.

Pro kotel Slavie je vyhrazena tradiční severní tribuna a přilehlý sektor 111. Vstupenky do tohoto sektoru se prodávají na pokladnách Synot Tip Areny. V pátek bude předprodej probíhat výhradně u pokladen u vstupu číslo 2. Pro vstup na tuto tribunu bude sloužit také výhradně vstup číslo 2.

Diváci, kteří budou chtít sledovat zápas z východní tribuny, si v den utkání mohou vstupenky zakoupit u pokladen u vchodu 4. Pro vstup na východní tribunu bude sloužit výhradně část turniketů u vstupu 3.

Vzhledem k dopravní situaci v okolí stadionu, kterou komplikují opravy na křižovatce v ulici Vršovická, doporučujeme všem fanouškům, aby k cestě na stadion využili posílenou MHD a vyhnuli se tak kolonám v příjezdových ulicích a potížím s parkováním v okolí stadionu.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články