Akce Fanklubu na zápas s Baníkem | SK Slavia Praha
Více

Akce Fanklubu na zápas s Baníkem

Pro zápas s Baníkem Ostrava jsou pro členy Fanklubu a Odboru přátel připraveny dvě akce.
EDEN/SYNOT TIP ARENA - Pro zápas s Baníkem Ostrava jsou pro členy Fanklubu a Odboru přátel připraveny dvě akce.

Vstupenky na Baník


Členové Fanklubu, kteří bydlí dále než 100km od Prahy (Synot Tip Areny), získají 2 vstupenky zdarma. 
Pokud chcete získat vstupenky, přihlaste se na email fanklub@slavista.cz nejpozději do neděle 27.11.2011 12:00hod. V přihlášce uveďte jméno, adresu bydliště a mobilní číslo.

Příspěvek na dopravu



Zorganizujte autobusový výjezd na domácí zápas a Fanklub vám přispěje na dopravu, a to jednorázovou částkou 2.000,- Kč. Všem účastníkům výjezdu Fanklub zajistí předem vstupenky na zápas, členové Fanklubu a OP obdrží vstupenku zdarma, ostatním v cenové kategorii, jakou si vyberou. Vstupenky budou k vyzvednutí v sekretariátu FK před zápasem.

Podmínky pro poskytnutí příspěvku:

  • Nejpozději do soboty 26.11. zašlete přihlášku na email fanklub@slavista.cz včetně kontaktů na organizující osobu.
  • K přihlášce připojte jmenný seznam cestujících s vyznačením, zda dotyčný je či není člen FK, resp. OP a zda má či nemá slávistickou permanentku do Edenu. Obojí bude následně ověřeno. Další cestující možno postupně doplňovat do neděle 27.11.2011, kdy budou zakoupeny/objednány vstupenky.
  • Minimální počet přihlášených pro poskytnutí dotace, tj. cestujících v autobuse, je 20 osob, z celkového počtu musí být alespoň 10 členů FK či OP.
  • Každý přihlášený, pokud není majitelem permanentky, získá prostřednictvím Fanklubu vstupenku na zápas. Člen FK či OP obdrží vstupenku zdarma, nečlen uhradí vstupenku v plné výši (dle vybraného sektoru). 
  • Odebrání vstupenky prostřednictvím Fanklubu je nutnou součástí získání příspěvku na dopravu!
     

Obě akce jsou omezeny počtem poskytnutých vstupenek zdarma – 50 ks.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články