VIDEO: Latka s Vlčkem si připsali jubilejní starty | SK Slavia Praha
Více

VIDEO: Latka s Vlčkem si připsali jubilejní starty

Martin Latka a Stanislav Vlček za sebou mají malá slávistická jubilea. Vlček v utkání v Hradci Králové odehrál svůj 150. ligový zápas za Slavii. Martin Latka si v tomtéž utkání připsal 200. start v sešívaném dresu.

EDEN/SYNOT TIP ARENA - Martin Latka a Stanislav Vlček za sebou mají malá slávistická jubilea. Vlček v utkání v Hradci Králové odehrál svůj 150. ligový zápas za Slavii. Martin Latka si v tomtéž utkání připsal 200. start v sešívaném dresu.

 

 

„Na svoje první utkání ve Slavii už si nevzpomenu. Hráčů se tu vyměnilo strašně moc, mám moc hezké vzpomínky,“ vrátil se Martin Latka ke své porci zápasů. „Zdraví, úspěchy a to, co jsme tu zažili, než jsem odešel do Řecka,“ odpověděl Martin jasně na otázku, co by si přál do další „dvoustovky“.

 

 

„Já jsem poprvé naskočil tuším v Mladé Boleslavi, ale to spíše hádám. Bylo to za trenéra Csaplára. První branka se mi podařila proti Příbrami, to vím určitě. Zrovna proti Příbrami se mi později podařil hattrick, takové utkání bych zařadil mezi ty, na které se nezapomíná,“ vyprávěl Stanislav Vlček.

 

Na celé rozhovory se podívejte v rámci Slavia TV:

 

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články