V neděli 9.prosince Bican Cup 2012! | SK Slavia Praha
Více

V neděli 9.prosince Bican Cup 2012!

<p> Třic&aacute;t&yacute; ročn&iacute;k Memori&aacute;lu Josefa Bicana se uskutečn&iacute; v neděli 9. prosince v hale Slavie v Edenu.</p>

Slávisté se radují s pohárem pro vítěze Bican Cupu 2011. Foto: Vojtěch Raiman.

PRAHA/EDEN – Memoriál Josefa Bicana – populární Bican Cup – je za dveřmi. Turnaj s třicetiletou tradicí se uskuteční v neděli 9. prosince ve sportovní hale Slavie v Edenu.

Turnaje se mohou zúčastnit hráči data narození 1. ledna 1996 a mladší. Slávisté začnou obhajobu svého prvenství ve skupině A s Bohemians 1905, Rapidem Vídeň a FC Nitra. Skupinu B pak budou tvořit Sparta Praha, MŠK Žilina, 1.FK Příbram a Sigma Olomouc.

Zahajovací zápas dne má výkop v neděli 9. prosince v 9 hodin a utkají se v něm Slavia s Nitrou, finále je pak na programu kolem 18. hodiny. Turnaj zpestří už tradiční exhibiční zápas fotbalových osobností, který je naplánován na 14. hodinu.

V exhibičním zápase osobností nastoupí výběr Slavie proti mužstvu Real Top Praha. Červenobílý dres navléknou například Vladimír Šmicer, Pavel Kuka, Jan Suchopárek, Ivo Knoflíček, Daniel Šmejkal, Karol Kisel, Stanislav Vlček, Martin Vaniak, Michal Petrouš a další.

 

Letošní Bican Cup je už 30. ročníkem prestižního turnaje, Slavia se z jeho vítězství radovala celkem dvanáctkrát, naposledy v letech 2009 a právě v loňském roce.

Záštitu nad turnajem převzal primátor hlavního města Prahy Doc. MUDr. Bohuslav Svoboda. Dalšími patrony jsou Klub Fair Play při Českém olympijském výboru a Městská část Praha 10.

Kapitán loňského vítězného výběru Jan Prosek v souboji s gólmanem Sigmy Olomouc. Foto: Vojtěch Raiman.

  Skupina A
1 SK Slavia Praha
2 Bohemians 1905
3 SK Rapid Wien
4 FC Nitra

 

  Skupina B
1 AC Sparta Praha
2 MŠK Žilina
3 1.FK Příbram
4 SK Sigma Olomouc

 

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články