Novým trenérem žen Anton Mišovec | SK Slavia Praha
Více

Novým trenérem žen Anton Mišovec

EDEN/SYNOT TIP ARENA - Fotbalistky Slavie mají nového trenéra Antona Mišovce. Dosavadní kouč Jan Bauer přešel k mužské juniorce, kde bude dělat asistenta Danielu Šmejkalovi. K ženskému týmu nastoupil Anton Mišovec.
Anton Mišovec již ve Slavii působil jako trenér u žáků v letech 93-97. Poté se přesunul k dorostu v Lázních Bohdaneč, aby o rok později trénoval dorost a muže Pardubic. V sezoně 2000-2001 byl u dorostu v Chrudimi a zároveň působil jako trenér sportovních tříd. V roce 2002 se dostal i k mužům. V sezoně 2002-2003 se stal profesionálním trenérem mládeže Pardubického krajského svazu. 

Nakonec se v roce 2003 vrátil do Slavie k trénování dorostu a v anketě neprofesionálního sportu získal ocenění trenéra dorostou 2004. Zde působil až do roku 2006. Následovalo angažmá u dorostu Ostravy a krátce i u béčka ve třetí lize. Jeden rok byl jako asistent v Příbrami a s tehdy druholigovým týmem vybojoval postup do první ligy. Dalšími štacemi jsou trenér juniorky Dukla Bánská Bystrica, dorost a béčko Slovácka a naposledy byl u mládeže ve Svitavách.

Rozhovor s novým trenérem přineseme po prvním tréninku, který se uskuteční tuto středu.

Odcházející Jan Bauer v roli hlavního trenéra působil přes dva roky, předtím byl u prvního týmu v roli asistenta. "Dostal jsem nabídku od Daniela Šmejkala na asistenta A dorostu, nakonec si mě vzal do mužské juniorky," prozradil důvod svého přesunu ke klukům.

"Holkám a celému realizačnímu týmu bych chtěl poděkovat za nabyté zkušenosti, spolupráci jak na hřišti i mimo něj, která byla nutným předpokladem pro fungování našeho týmu a celého oddílu ženského fotbalu na Slavii. Chtěl bych našim holkám v mládeži, ženám i trenérům působících u těchto družstev popřát hladký průběh letní přípravy, kvalitní práci, vydařený jak vstup do nadcházející sezony, tak i její celý průběh zakončený tituly nebo i umístěním na předních příčkách, ale hlavně kvalitativní posun hráček jak ve Slavii v tuzemské soutěži, tak na mezinárodní scéně jestli už v evropských pohárech nebo v rámci reprezentačních výběrů," řekl Jan Bauer.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články