Fanshop Slavie v Edenu nabízí řadu novinek | SK Slavia Praha
Více

Fanshop Slavie v Edenu nabízí řadu novinek

EDEN - Navštivte Fanshop Slavie v Edenu, který nabízí řadu novinek.
Ve Fanshopu jsou samozřejmě k dostání letošní červenobílé dresy a už zavedenou službou je možnost vlastního potisku jména a čísla. Nyní mají fanoušci možnost vylepšit si dres podpisem Pepiho Bicana, který stojí 100 korun, i reklamami nových sponzorů, kde je cena 200 korun za jednu reklamu. Novou službou je pískování jména do půllitru, které stojí 100 korun, a objednat ho lze přes e-shop proslavisty.cz anebo přímo v prodejně.

V prodeji je kolekce Umbro se slávistickým logem, v rámci ní najdete šortky, tříčtvrteční kalhoty, tréninkové bundy, kalhoty a trička, dospělé bundy a dětské bundy. Kolekce je k dispozici pouze do vyprodání zásob, některé oblečení najdete i na e-shopu.

Při příležitosti startu nového ročníku uvádíme nová trička s motivy Dělník fotbalu, Nedáš dostaneš, Fandící inteligence a Republika Slavia i v červené variantě a tři polo trika s logem. Pro fanynky jsme přichystali červené triko se starým logem.

Z dalších novinek se můžete těšit na zástěru Dnes vaří slávista, kšiltovku s logem, army čepici nebo šálu elegant. Z drobnějších předmětů jsme doplnili sortiment o arch samolepek a podtácek, sklo o třetinku s uchem, sklenici na horké nápoje a sklenici na víno.

Novinkou jsou i tři suvenýry Tribuny Sever, a to hrnek, tričko a kraťasy.

V prodejně i na e-shopu jsou k dostání pamětní medaile Pepiho Bicana, stříbrná za 2020 korun a pozlacená za 520 korun.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články