Do Slavie přichází na testy obránce Sergio Uyi | SK Slavia Praha
Více

Do Slavie přichází na testy obránce Sergio Uyi

PRAHA/EDEN – Do Slavie přichází na testy dvacetiletý obránce Sergio Uyi. 195 centimetrů vysoký defenzivní hráč původem z Nigérie působil v minulé sezoně v prvoligovém italském celku FC Turín.
Sergio Uyi disponuje kromě nigerijského i italským občanstvím a na Apeninském poloostrově zatím strávil celou svou fotbalovou kariéru. S fotbalem začínal v pěti letech v týmu Vanchiglia, v šestnácti letech se přesunul do Canavese, v jehož dresu si zahrál čtvrtou italskou ligu.

Od roku 2011 působil v FC Torino. V sezoně 2012/2013 se stal členem A-týmu, za který nastoupil v několika přátelských zápasech. V minulých letech byl opakovaně povoláván do mládežnických reprezentací Nigerie.

Sergio Uyi se ve středu zapojí do tréninkového procesu A-týmu Slavie, v sobotu odcestuje s týmem k přátelskému utkání s Unionem Berlín.

Aktuálně

Jan Bořil podstoupil operaci zlomeniny lícní kosti

13. 5. 2024
Kapitán Jan Bořil utrpěl při sobotním derby zlomeninu lícní kosti. Aktuálně je po operaci a čeká ho klidový režim zhruba na čtyři až šest týdnů. Vyšetření poraněné ruky podstoupil i Mojmír Chytil.

Výhra žen s Libercem, série 24 zápasů bez porážky

13. 5. 2024
V nadstavbové části 1. ligy žen si naše fotbalistky připsaly vítězství 6:1 na hřišti Liberce, prodlužují tak svou sérii na neuvěřitelných 24 zápasů bez porážky. Mezi střelkyně se zapsaly Košíková, Černá, Svitková, Stackpole, Szewieczková a Keene

B-tým: Dvougólová remíza s Pískem

12. 5. 2024
Slávisté ve 26. kole ČFL skupiny A remizovali s Pískem 2:2. Premiérový gól v sešívaném zaznamenal Lukáš Vorlický. Prosadil se také Dominik Pech.

Další články