V Edenu odstartoval nový projekt Slávistické školičky | SK Slavia Praha
Více

V Edenu odstartoval nový projekt Slávistické školičky

EDEN – Více než třicet tříletých a čtyřletých dětí se přihlásilo do premiérového ročníku Slávistické školičky.
„Scházíme se jednou týdně. Školička je zaměřena na všeobecnou pohybovou dovednost, není to jen o fotbale. Aby se nám například nestávalo to, že k nám přijde dítě v osmi letech a neumí udělat kotrmelec. S dětmi je potřeba neustále komunikovat,“ uvedl šéftrenér přípravek Přemysl Jakl.

Nábor do Slávistické školičky i do týmů přípravek se konal v tréninkovém areálu Slavie v Edenu v září a tradičně vzbudil velký zájem. Pokud někteří rodiče se svými dětmi nestihli do Edenu na nábor dorazit, přihlásit se mohou i dodatečně.

„Na klubovém webu Slavie je na mě kontakt, rodiče mohou kdykoliv volat, sdělíme jim potřebné informace, časy tréninků a podobně. Rádi je v Edenu uvidíme,“ dodal Přemysl Jakl.

A co je cílem Slávistické školičky? „Věnovat se dětem hlavně po pohybové stránce. Samozřejmě uvítáme, když potom později přejdou ze školičky do nejmladšího týmu přípravky a stanou se hráči Slavie Praha,“ doplnil šéftrenér přípravek.

„Budeme jenom rádi, když si děti vybudují ve školičce vztah ke Slavii i k fotbalu a když budou dál pokračovat u nás. Ale podmíněné to pochopitelně není,“ vysvětlil manažer mládeže Karol Kisel, který je autorem projektu Slávistické školičky.

„Rád bych poděkoval všem trenérům, kteří se na přípravě náboru a realizaci Slávistické školičky podíleli. Jejich ochota a velká obětavost pro tuto práci opravdu nezná mezí. Práce v naší přípravce je velice koncepční a na vysoké úrovni. Ale nerad bych opomenul ostatní, protože Slavia má v celém úseku mládeže velice kvalitní trenéry, kteří všichni odvádějí skvělou práci,“ uzavřel Karol Kisel.

Kontakt: Šéftrenér přípravek Přemysl Jakl, telefon: 606 376 626 

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články