Předvánoční Univerzita Slavia s Vladimírem Šmicerem! | SK Slavia Praha
Více

Předvánoční Univerzita Slavia s Vladimírem Šmicerem!

EDEN - Ve středu 4. prosince od 18:45 hodin se koná ve Fanshopu Slavie v Edenu další hodina společného projektu Slavie, Odboru přátel a Fanshopu – Univerzita Slavia.
Jejím hostem bude nejúspěšnější slávista posledních desetiletí Vladimír Šmicer! Společně s průvodcem večera Martinem Krobem projdeme bohatou Vláďovu kariéru.

O „poločasové“ přestávce bude Vladimír Šmicer k dispozici fanouškům, kteří by si rádi pořídili jeho autogram a nebo si chtěli nechat podepsat novou autobiografickou knihu Šmíca, která je v prodeji i ve Fanshopu.

Z organizačních důvodů prosíme o nahlášení vaší účasti na e-mail marek.vlnas@prosks.cz, kde stačí jen uvést vaše jméno a počet osob. Další možností je přihlásit se osobně přímo ve Fanshopu.

Připomínáme, že před Univerzitou Slavia se na VIP recepci stadionu uskuteční od 18 hodin autogramiáda kompletního A-týmu Slavie. 

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články