Novým trenérem Slavie U16 Martin Hyský | SK Slavia Praha
Více

Novým trenérem Slavie U16 Martin Hyský

PRAHA – Během zimní přestávky došlo ke dvěma změnám u realizačních týmů mládeže. Nového trenéra mají týmy Slavie U16 a U14. Nejmladší dorostence povede všem slávistům velmi dobře známá postava – Martin Hyský.
U týmu Slavia U14 vystřídal Vasila Boeva trenér Rostislav Kohoutek, který přišel z Dukly. Asistenty jsou Jakub Fajfr a Jan Soukup. Nového kouče má také Slavia U16, kterou trénuje bývalý hráč Slavie Martin Hyský. U týmu skončil Milan Titěra. Funkci asistenta nadále vykonává Jan Roule.

„Trenérům Titěrovi a Boevovi děkujeme za jejich vášeň a obětavost při práci ve Slavii. Přejeme jim jen to nejlepší v dalších trenérských angažmá v jiných klubech,“ poděkoval sportovní ředitel Slavie
Karol Kisel svým bývalým kolegům.

„Rozhodli jsme se pro změnu a oživení realizačních týmů, o přínos nových moderních myšlenek a metod do mládežnických struktur Slavie. Přejeme Martinové Hyskému i Rostislavovi Kohoutkovi hodně štěstí a odvahy v jejich prosazování,“ pokračoval sportovní ředitel klubu.

„Oba noví trenéři jsou srdcem velcí slávisté a jsou připravení být nápomocní v růstu dalších skvělých fotbalistů ze slávistické líhně. Oba jsou velice fundovaní a nároční, ale zároveň komunikativní a féroví vůči všem hráčům a rodičům,“ zakončil Karol Kisel.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články