Nejraději bych tady zůstal celou zimu, usmívá se Dobrotka | SK Slavia Praha
Více

Nejraději bych tady zůstal celou zimu, usmívá se Dobrotka

TENERIFE - Kondiční soustředění na Tenerife se přehouplo do své druhé poloviny. Jednou z velmi dobrých zpráv je zdravotní stav Martina Dobrotky. „Trénuji naplno s týmem,“ vzkazuje slávistický stoper.
Sešívaní pilují kondici na Kanárských ostrovech od pátku. „Soustředění je náročné, protože se trénuje tvrdě. Ale je obrovskou výhodou, že jsme na přírodní trávě a téměř všechen čas trávíme na hřišti,“ pochvaluje si slávistický obránce tamější podmínky.

Důležitou zprávou je, že Martin Dobrotka po zranění ze závěru podzimu trénuje naplno. „Nemám žádné úlevy, takže doufám, že to tak bude pokračovat,“ věří zástupce kapitána sešívaných, který v úterním modelovém utkání odehrál druhý poločas.

„Byl to první zápas, ale musím říct, že soupeř byl výborný i přesto, že byl z nižší soutěže. Nebylo to vůbec jednoduché, Španělé hráli rychlý a technický fotbal. Myslím, že utkání splnilo účel,“ popsal střetnutí Dobrotka, který je na pokoji s nováčkem Karlem Pitákem. „Nějak nám to tak vyšlo,“ směje se obránce.

Slávisté se už v pátek vrací do Prahy a následně na umělou trávu. „Já bych tady nejradši zůstal celou zimu,“ má jasno zadák. V rámci sportovního centra se slávisté střídají s anglickým Evertonem. „Chvíli jsme koukali na jejich trénink, ale s nikým jsem nemluvil. To by musel přijet rival FC Liverpool s Martinem Škrtelem,“ zakončil Martin Dobrotka.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články