Zpestření All Stars Cupu: V sobotu večer se v Ďolíčku představí výběr hvězd | SK Slavia Praha
Více

Zpestření All Stars Cupu: V sobotu večer se v Ďolíčku představí výběr hvězd

PRAHA – V sobotu večer proběhne v rámci All Stars Cupu charitativní exhibiční utkání v Ďolíčku mezi Slavií a Bohemians Praha 1905. Utkání začíná ve 20:00.
Vstupné v podobě gumového náramku, který se bude prodávat za 30 Kč, půjde v plné výši na Nadační fond Emil. Náramky si budete moci zakoupit v průběhu All Stars Cupu od hostesek v zelených tričkách Zeleného života a prodávat se budou i v sobotu před Ďolíčkem. Stadion bude otevřený od 19 hodin

Přijďte si vychutnat vršovické derby bývalých hráčů Bohemians a Slavie a dalších známých osobností!

Za Slavii nastoupí například Ivo Ulich, Tomáš Kuchař, Martin Vaniak, Vladimír Šmicer, Karol Kisel, Adam Petrouš, režisér David Ondříček, hudebník Jan P. Muchow, programový ředitel karlovarského filmového festivalu Kryštof Mucha, Radek Černý nebo Radim Nečas.

Turnaj ALL STARS CUP 2014 pořádá sportovní a marketingová agentura All Stars Team s.r.o. a Městská část Praha 10 ve spolupráci s fotbalovými kluby SK Slavia Praha a Bohemians Praha 1905. Záštitu nad tímto turnajem převzal starosta Městské části Praha 10 Bohumil Zoufalík a Fotbalová asociace České republiky. Více informací o turnaji je k dispozici na webových stránkách www.allstarscup.cz.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články