Slavia - Pardubice | SK Slavia Praha
Více

Slavia - Pardubice

V prvním střetnutí si Slavia vytvořila víc příležitostí než soupeř, ke gólu měl blízko Sláma, který v 62. minutě trefil břevno. O výsledku rozhodl v 70. Tomáš Došek – po centru Vachouška a zpětné přihrávce Slámy prostřelil z otočky brankáře. „Určitě je příjemnější hrát než běhat,“ řekl útočník Štěpán Vachoušek. „Technická úroveň asi nebyla nejvyšší, ale v úvodních zápasech jde spíš o nasazení a bojovnost,“ dodal.

Ve druhém utkání padaly góly v závěru. Skóre otevřel v 80. Brazilec Adauto, kterému nahrával Pavel Kuka. Vedení jsme však neudrželi, zanedlouho vyrovnal pardubický Kaciáň. „Absolvovali jsme první přípravu z plného tréninku. Důležité je, že se nikdo nezranil,“ uvedl kouč Miroslav Beránek, který v noci ze čtvrtka na pátek odlétá se svými svěřenci na soustředění do turecké Antalye.

Slavia – Pardubice 1:0 (0:0)
Branka: 70. T. Došek
Sestava Slavie: Václavík – Kratochvíl (46. Herda), Suchopárek, Nachtman, P. Novotný – Sláma, Krajčík, Kotrba, Kučera – T. Došek, Vachoušek

Slavia – Pardubice 1:1 (0:0)
Branky: 80. Adauto - 83. Kaciáň
Sestava Slavie: Černý – L. Došek, Müller, Petrouš, Bejbl – Piták, Dostálek, Gedeon, Hottek (76. Kotrba) – Kuka, Adauto

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články