ONLINE: Přátelské utkání v Norimberku | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Přátelské utkání v Norimberku

NORIMBERK - Slavii čeká v reprezentační přestávce přátelské utkání s týmem 2. Bundesligy 1.FC Norimberk. Zápas v tréninkovém centru německého klubu začíná v 16 hodin.
Do Bavorska odjela kombinovaná sestava A-týmu doplněná o některé mladší hráče. Vůbec poprvé jsou s áčkem útočník Jan Kuchta (roč. 1997) a stoper Miroslav Routek, který je členem kádru U19. Hrubeš a Zmrhal odcestovali reprezentovat s jedenadvacítkou, Kodr s výběrem do 19 let, Albánii reprezentuje Bekim Balaj. Dame Diop odcestoval kvůli vízu do Senegalu.

V kádru Norimberku najdeme významnou slávistickou stopu, Ondřej Čelůstka je v základní sestavě proti sešívaným, Ondřej Petrák je v současnosti na srazu české jedenadvacítky. Další z bývalých slávistů Tomáš Pekhart přestoupil v létě do Ingolstadtu.

Slavia nastoupí v této sestavě: Rakovan - Nitrianský, Dobrotka, Fialka, Dostál - Baéz, Gecov - Vukadinovič, Černý, Prošek - Petr.
Lavička: Řehák - Salašovič, Hrubý, Boudjemaa, Routek, Kuchta.


Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články