POZOR ZMĚNA! Slavia vstoupí do ligy už v pátek v 17:30! | SK Slavia Praha
Více

POZOR ZMĚNA! Slavia vstoupí do ligy už v pátek v 17:30!

PRAHA - FAČR dnes zveřejnil změny termínů prvního kola. Dotklo se to i Slavie, která tak vstoupí do ligy v Plzni v pátek 24. července od 17:30.
Ke změně došlo s ohledem na bezpečnostní rizika, účasti klubů v evropských pohárech a v souladu se zařazením do přímých TV přenosů.

Prodané vstupenky zůstávají v platnosti. Pokud někomu nevyhovuje páteční termín, je možné neporušený lístek vrátit do pátku 24. července do 12:00 do fanshopu (dle otevírací doby fanshopu), peníze budou navráceny.

„Z pohledu fanoušků plánujících výjezd na první zápas sezony je to velká nepříjemnost, kterou samozřejmě vnímáme a omlouváme se všem, kterým tato změna na poslední chvíli narušila chystaný program, přestože jsme ji fakticky nemohli nijak ovlivnit. Nezbývá nám než věřit, že řídící orgán soutěže a televizní stanice budou v budoucnu stejně vstřícné vůči případným požadavkům našeho klubu, pokud se rozhodneme takovou změnu zápasového programu v odůvodněných případech vyvolat," komentoval změnu termínu ředitel komunikace Slavie Jiří Vrba.

Přes veškeré nepříznivé okolnosti věříme, že fanoušci Slavie vytvoří našemu týmu v letošní ligové premiéře tradičně silnou podporu," doplnil Vrba. 

V současnosti je slávistický sektor vyprodán. Ve chvíli, kdy získáme další vstupenky, budeme informovat. Cena jedné vstupenky 100 Kč.






Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články