Slávistky rozdrtily Pardubice. Divišová nastřílela osm gólů! | SK Slavia Praha
Více

Slávistky rozdrtily Pardubice. Divišová nastřílela osm gólů!

PRAHA - Po postupu v ženské Lize mistrů se musely slávistky přeladit opět na domácí soutěž. Pardubice však sešívané jednoduše přejely, útočnice Petra Divišová dokonce nastřílela neuvěřitelných osm gólů!
Slávistky v týdnu vyřadily z Ligy mistrů dánského mistra Brondby Kodaň a v neděli zvládly ligové střetnutí s Pardubicemi. Útočnice Petra Divišová, která se v Lize mistrů prezentovala skvělými výkony a v domácím utkání vstřelila dvě branky, si na Pardubicích smlsla. Soupeři nastřílela těžko uvěřitelných osm gólů!

V pondělí čeká sešívané losování osmifinále Ligy mistryň. V něm nebudou nasazené a můžou tak narazit na Lyon (Francie), Wolfsburg, Frankfurt (Německo), Rosengard (Švédsko), PSG (Francie), Fortunu Hjorring (Dánsko), Zvezdu 2005 (Rusko) nebo Barcelonu. Los začíná v pondělí ve 13:30 a budete ho moci sledovat na webu uefa.com.

Slavia - Pardubice 11:0 (5:0)

Branky: 7., 14., 24., 39., 76., 79., 82. a 83. Divišová, 77. a 80. Kožárová, 22. Pěničková

Slavia: Votíková (46. Sladká) - Juračková, Budošová (46. Tomášková), Necidová, Benýrová (46. Malinová) - Chlastáková (53. Dlouhá), Pěničková (65. Houzarová), Němečková, Svitková, Divišová - Kožárová

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články