Slavia společně s LYONESS nabídne fanouškům věrnostní kartu | SK Slavia Praha
Více

Slavia společně s LYONESS nabídne fanouškům věrnostní kartu

PRAHA - SK Slavia Praha - fotbal a.s. a nadnárodní společnost Lyoness se sídlem v Rakousku se dohodli na pětileté spolupráci. Společně vytvoří a uvedou na trh kartu věrnostního programu SK Slavia. Společnost Lyoness se současně stává významným partnerem klubu v kategorii hlavní partner.
Prostřednictvím SK Slavia Praha Cashback Card si každý držitel této karty bude moci zakoupit zboží nebo služby u všech obchodních partnerů Lyoness a získat výhody v rámci věrnostního programu. Registrace SK Slavia Praha Cashback Card bude pro všechny uživatele bezplatná, postačí pouze uvést několik základních kontaktních údajů do elektronického formuláře. Držitelé karty ji budou moci následně využívat až u 2300 obchodních partnerů programu v České republice a dalších 46 zemích světa.

SK Slavia Praha a Lyoness se navíc dohodli, že 1% z objemu takto realizovaných obchodů bude použito na podporu mládežnického fotbalu SK Slavia Praha.

Společná tisková konference partnerů s představením detailů celého konceptu spolupráce je plánována do Prahy na 16. prosince.
Cashback Card SK Slavia Praha bude kompletně ve slávistickém designu. O její podobě budou v budoucnu rozhodovat fanoušci ve speciální aplikaci na www.slavia.cz.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články