Poslední výjezd! Pojďme společně zvládnout zápas v Liberci! | SK Slavia Praha
Více

Poslední výjezd! Pojďme společně zvládnout zápas v Liberci!

PRAHA – Slavii čeká v neděli od 14:00 poslední zápas v roce 2015. Sešívaní se představí na půdě Liberce, který má v tabulce stejně bodů jako Slavia. Tým Dušana Uhrina je o skóre na čtvrtém místě.
Na vaši podporu se těší i slávistická kabina, protože společně jsme zvládli venku letos už několik utkání. „Pojeďte s námi, naplňte autobusy, ať společně poslední letošní zápas zvládneme,“ burcuje kanonýr Milan Škoda

Slávistické fanouškovské uskupení chystají řadu výjezdů, proto si stačí jen vybrat! Můžete jet s Tribunou Sever nebo Fanklubem či po vlastní ose svými auty. Lístků bude dost, sešívaní se na severu Čech vždy mohli spolehnout na takřka domácí prostředí, stejně jako na ostatních stadionech.

Tribuna Sever:

Do Liberce jezdí rok co rok veliký počet slávistů ze všech koutů Česka. Letos tomu ale bude jinak, protože nás tam podle všeho pojede ještě mnohonásobně více. V neděli totiž bude mít zápas na stadionu U Nisy veliký náboj, utkají se proti sobě 2 skvělé mančafty. Slavia navíc venkovní zápasy vyhrávat umí, dokáže porazit i tým, který hraje o osmifinále Evropské Ligy? My jí k tomu určitě pomůžeme! Mimo to chystáme i bohatý předzápasový program, na stadion se totiž vydáme všichni velkým pochodem z centra Liberce.

Na poslední zápas roku vyrazíme autobusy Tribuny Sever. Věříme, že vytvoříme nový rekord ve vypravení počtu autobusů a na sever Čech jich vyrazí alespoň 5! Členové TS/OP/FK zaplatí za výjezd lidových 140,- Kč. Nečlenové poté 200,- Kč. Přihlašovat se do Tribuny Sever můžete rovněž ve fanshopu, student za členství na 1 rok zaplatí 125,- Kč, pracující poté 300,- Kč. Členství v Tribuně Sever se Vám určitě vyplatí. Na výjezd se přihlašujte nejpozději do pátku 4.12.

Více informací o výjezdu Tribuny Sever najdete zde.

Fanklub:

Se vzestupem týmu roste i zájem fanoušků. Například na minulý podještědský výjezd do nedalekého Jablonce se vypravilo pět slávistických autobusů. Tak proč to nezopakovat, anebo jich vypravit ještě více. K tomu stačí jediné, přihlásit se na výjezd. Cena pro členy FK/OP/TS je 180 Kč a pro nečleny 230 Kč.

Přihlášku (registraci) pošlete na e-mail vyjezdy@slavista.cz. Do předmětu uveďte Liberec a počet přihlašovaných osob.

Více informací o výjezdu Fanklubu najdete zde.



Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články