PŘÍMÝ PŘENOS: Slavia hraje s bulharským mistrem! | SK Slavia Praha
Více

PŘÍMÝ PŘENOS: Slavia hraje s bulharským mistrem!

ST.ULRICH AM PILERSEE – Sešívaní mají od 18:00 hodin na programu druhé přípravné utkání v Rakousku. Soupeřem je tentokrát bulharský mistr Ludogorec Razgrad.
Ludogorec vyhrál domácí ligovou soutěž už popáté v řadě. V sezoně 2014-15 si také zahrál základní skupinu Ligy mistrů, ve které se střetl s Realem Madrid, Liverpoolem a týmem FC Basel. Trenérem týmu, ve kterém je i několik hráčů brazilské národnosti, je Georgi Dermendzhiev.

V sestavě Slavie se tentokrát neobjeví brankář Martin Berkovec, přednost dostane v základu Josef Řehák a poprvé po zranění by se měl ve hře objevit Jiří Pavlenka. V zápase se poprvé v přípravě objeví také Jiří Bílek. Nenastoupí Tomáš Souček, Josef Bazal a Tomáš Jablonský. U všech nechce trenér podstoupit riziko vážného zranění.

Sestava Slavie: Řehák – Holík, Bílek, Frydrych, Zmrhal – Barák, Hušbauer, Hrubý – Voltr, van Buren, Kenia

PŘÍMÝ PŘENOS Z UTKÁNÍ SLEDUJTE V RÁMCI SLAVIA TV NA YOUTUBE ZDE:

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články