Daniel Krejdl podepsal profesionální smlouvu | SK Slavia Praha
Více

Daniel Krejdl podepsal profesionální smlouvu

PRAHA/EDEN - Hráč Slavie U19 a také člen českého národního týmu do devatenácti let Daniel Krejdl podepsal v úterý svůj první profesionální kontrakt.
„Je to skvělý pocit, čekal jsem na to dlouho. Jsem rád, že jsem si to svými výkony zasloužil. Jsem šťastný, že můžu být právě ve Slavii," popsal pocity po podpisu své první profesionální smlouvy mladý ofenzivní hráč.

Daniel Krejdl se narodil 3. 2. 1998, svou fotbalovou kariéru začínal v Havlíčkově Brodě, odkud pak přišel do Slavie. „Do Slavie jsem přišel do kategorie U15 z Havlíčkova Brodu, pravděpodobně si mě tehdy všiml trenér ze Slavie. Poté jsem přijel do Slavie na turnaj, tehdy trénoval tým Pavel Vyhnal. Turnaj mi vyšel na výbornou, trenérovi se moje výkony líbily, tak si mě sem vzal a teď jsem tady," popsal svou cestu do Edenu. 

Ve Slavii aktuálně nastupuje za tým U19, kde hraje především na postu křídelního hráče. V loňské sezoně zasáhl také do několika zápasů Juniorské ligy, dříve také vyhrál s mužstvem U17 ligový titul. Daniel Krejdl má za sebou také několik startů v dresu České republiky, za ČR U17 nastoupil pětkrát a jednou se trefil do sítě Walesu, letos na podzim zaujal svými výkony také trenéra českého týmu do devatenácti let Jana Suchopárka a třikrát nastoupil do přípravného zápasu, svým gólem dokonce rozhodl zápas s Itálií.

„Fotbal beru ze všeho, co v životě dělám, nejvíc vážně. Doteď jsem se mu věnoval na sto procent, takže budu na sto procent makat i dále. Podpis smlouvy pro mě znamená větší odpovědnost v chování a reprezentování klubu," řekl Daniel Krejdl o tom, co pro něj podpis smlouvy znamená.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články