Otevřeli jsme Eden. Jak se vám tu líbilo? | SK Slavia Praha
Více

Otevřeli jsme Eden. Jak se vám tu líbilo?

PRAHA - Slavia v sobotu otevřela Eden a fanoušci díky tomu mohli prozkoumat zákulisí, popovídat si s hráči i klubovými legendami a prohlédnout si trofeje, které klub za svou bohatou historii získal. Máte fotografie, o které byste se s námi rádi podělili? Sdílejte je na sociálních sítích s hashtagy: #otevirameeden a #spolujsmesilnejsi.
Pokud jste se sobotní akce zúčastnili, jako dvanáctý hráč jste tentokrát místo na tribunu usedli na střídačku Slavie a nechali se od nás vyfotit, naleznete se ve fotogalerii na našem facebookovém profilu.

A jak jste si otevíráme Eden užili?

Velká pohoda panovala nejen mezi hráči, kteří se celý den skvěle bavili spolu s fanoušky. Za svůj neuvěřitelný sprint před čtvrtým gólem Slavie ve Zlíně si Pepa Hušbauer od svých spoluhráčů vysloužil přezdívku "Walcott" (podle anglického rychlíka Thea Walcotta nastupujícího v dresu londýnského Arsenalu). Na svém twitterovém profilu si sobotní akci pochválil také záložník Michael Ngadeu: Nejlepší střelec podzimní části Milan Škoda ochotně rozdával podpisy a fotil se s fanoušky. Mladému fanouškovi dokonce předal dárek k narozeninám, jeho vlastní dres. „Když vám dres Milana Škody dá k narozeninám Milan Škoda," napsal na Twitter hrdý otec Pavel Hejna. Simon Deli v rukou masérů Jakuba a Jana Černého rozdával podpisy přímo z masérského lůžka Velký ohlas vzbudilo muzeum Slavie, ve kterém byly vystaveny poháry z mistrovských sezon. Jeden stojan však zůstal prázdný. Kdy zde najde své místo další trofej? „Dnešní akce Slavie "Otevíráme Eden" byla jedním slovem fantastická. Srdečně za ní děkuji," neskrýval své nadšení fanoušek Vlajkonoš. Radost z celé akce vyjádřil také Filip Malý: „Jsem hrdý na to že jsem slavista!!" „Jeden z největších zážitků se Slavií. Je nepopsatelné být fanouškem tohoto klubu a cítit se jeho součástí. Bravo všem za #MuzeumSKS," účet s názvem JohnnyMadden. Legendární trenér Slavie by určitě byl nadšen také. Slavia je více než klub! Až z jižní Moravy přijel do Edenu fanoušek s přezdívkou Romeo, který si nechal od všech hráčů podepsat ten nejkrásnější dres. Také na Facebookovém profilu Univerzita Slavia se objevila reakce na "Otevíráme Eden": „Vánoční dárky v podobě prohlídky stadionu včetně zázemí, velkorysé autogramiády trenérů, bývalých i současných hráčů a hráček a Muzea fotbalové Slavie si užily stovky fanoušků."

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články