Jak jsme otevřeli Eden | SK Slavia Praha
Více

Jak jsme otevřeli Eden

PRAHA – Slávisté a slávistky se s podzimní částí sezony rozloučili přímo v Edenu. Akce otevíráme Eden provedla fanoušky celým stadionem, kde na ně kromě hráčů a hráček čekaly také klubové legendy nebo výstava trofejí.
Prohlídka stadionu začala od nejvyšších pater na kamerové lávce, kde mají během zápasů umístěny kamery televizní společnosti. Zde fanoušky přivítal Martin Hyský, bývalý hráč sešívaných a aktuálně fotbalový expert České televize.



Trasa pak pokračovala do tiskového střediska, kde si fanoušci v rámci pravidelných konferencí mohli vyzkoušet roli novinářů. K dispozici jim byli Milan Škoda, Jaromír Zmrhal, Jiří Bílek, Antonín Barák a Josef Hušbauer, který si za svůj páteční sprint ve Zlíně vysloužil od svých spoluhráčů přezdívku Theo Walcott. Kromě hráčů áčka pak na dotazy odpovídaly i legendy Stanislav Vlček a Vladimír Šmicer.



Druhé patro bylo ve znamení legend a slávistického muzea. Jan Lála se zde po šedesáti letech setkal s trofejí, kterou si slávisté odvezli z Jihoafrického festivalu v roce 1956.



Prohlídka pokračovala autogramiádou hráčů a hráček ve VIP prostorách, kde byl k nahlédnutí i jeden ze skyboxů. Po tribuně vedla cesta kolem střídaček a tunelem opět do útrob stadionu, kde se mohli fanoušci vyfotit o fotostěny, nebo natočit vzkaz Slavii.



Na závěr pak přišel pohled do zákulisí A-týmu, otevřen byl prostor šaten nebo masérna, kde byl fanouškům k dispozici i realizační tým.


Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články