Pro velký zájem opět otevíráme Eden | SK Slavia Praha
Více

Pro velký zájem opět otevíráme Eden

PRAHA – Naše sobotní akce Otevíráme Eden vyvolala spoustu pozitivních ohlasů. Nejvíc se fanouškům líbilo slávistické muzeum, a proto jsme se rozhodli vyjít slávistům vstříc a přidat další termín pro jeho návštěvu. AKTUALIZACE 7. 12. 13:10: KAPACITA MUZEA JE VYČERPANÁ, UŽ NENÍ MOŽNÉ SE REGISTROVAT.
Ve slávistickém muzeu najdete nejcennější artefakty ze slávistické historie, k vidění je šest mistrovských pohárů, originál zakládací listiny Sportovního klubu, kapitánská páska našeho prvního kapitána Karla Freji, naprosto unikátní fotografie z prvního desetiletí existence našeho klubu, poháry staré přes sto let, dobové kroniky a spoustu dalších krásných věcí, které mají svůj jedinečný příběh.

Kapacita sobotního odpoledne se naplnila během několika hodin a pro zájemce o slávistickou historii jsme se rozhodli přidat další termín, kdy si muzeum můžete prohlédnout. Muzeum opět otevřeme v pondělí 12. prosince od 17 hodin s možností registrace až do 19:30. Děti se registrovat nemusí. Časy začátku prohlídky jsou v pětiminutových intervalech, kapacita je deset lidí na jeden čas. Kapacita akce je nyní naplněna, již není možné se registrovat.

Vstupné do muzea je 50 korun pro dospělé bez možnosti uplatnit další slevy, děti do 15 let a majitelé víceletých permanentek mají vstup zdarma. Při koupi slávistického kalendáře  je vstup zdarma, kalendář stojí 250 korun (pro permanentkáře 200 korun). Prodej vstupenek pro registrované fanoušky bude probíhat v den akce na VIP recepci od 16:45, platba je možná pouze v hotovosti.


Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články