V MOL cupu přijede do Edenu Ústí | SK Slavia Praha
Více

V MOL cupu přijede do Edenu Ústí

Ve 3. kole MOL cupu bude hrát Slavia doma v Edenu, soupeřem jí bude FK Ústí nad Labem. Oficiálním hracím termínem je středa 26. září.

Sešívaní zahájí svou cestu za obhajobou triumfu v MOL cupu na domácí půdě v Edenu, kam zavítá FK Ústí nad Labem. S „Armou“ se červenobílí v domácím poháru potkali dvakrát, naposledy před třemi lety, a vzpomínky to nejsou nejrůžovější. V roce 2015 Slavia prohrála ve 3. kole Poháru FAČR v Ústí 2:4 (naše branky dávali Zmrhal a Škoda, ze současného kádru nastoupili ještě Deli, Frydrych a Souček), v roce 2012 pak ve stejné fázi Poháru České pošty vypadli slávisté s Ústím na penalty po výsledku 2:2 (branky dávali Koreš a Škoda, jedinou penaltu neproměnil Karol Kisel).

Ústí dokázalo do 3. kola postoupit přes divizní SK Kladno, na jehož půdě vyhrálo brankami Šupa a Dvořáka 2:1. V současné době vedou ústečtí tabulku FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY, když ze sedmi zápasů pětkrát vyhráli, jednou remizovali a jednou prohráli.

Oficiálním hracím termínem 3. kola MOL cupu je středa 26. září, utkání se ale ještě může posunout z důvodu pohárové účasti Slavie. O konečném termínu i o prodeji vstupenek budeme informovat na webu a na sociálních sítích.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články