​Slávistky zahájily přípravu! | SK Slavia Praha
Více

​Slávistky zahájily přípravu!

Fotbalistky Slavie v pondělí zahájily zimní přípravu na boj o ligový titul a březnové čtvrtfinále Ligy mistryň proti Bayernu Mnichov.

V přípravě je čekají dvoufázové tréninky v areálu Slavie a soustředění v areálu Paseky. Slavia se střetne s maďarským Ferencvarosem, německým Turbine Potsdam, polským Gornikem Laczna, Medykem Konik a chlapeckými týmy U15.

Na úvod přípravy se trenérovi Medynskému sešel kompletní kádr. Do zimní přípravy byly do týmu zařazeny šikovné mladé hráčky Jennifer Hilbertová, Nikola Hladíková a Kristýna Růžičková. Z hostování z Liberce Tereza Hrtánková i Jitka Chlastáková z Dukly Praha. Změny v kádru ještě mohou nastat v průběhu přípravy.

„Cíle jsou jednoznačné, vrátit titul na Slavii a postoupit historicky do semifinále Ligy mistryň, uděláme proto všechno,“ komentuje trenér Medynský.

Přehled přípravných zápasů:

23. 1. 17:30 Slavia - Slavia U15 (Eden, Přátelské utkání)
25. - 27. 1. Soustředění Paseky
2. 2. 15:30 Slavia - Potsdam (Eden, Přátelské utkání)
6. 2. 17:30 Slavia - Gornik Leczna (Eden, Přátelské utkání)
9. 2. 14:00 Slavia - Ferencvaros (Eden, Přátelské utkání)
16. 2. 14:00 Slavia - Medyk Konin (Eden, Přátelské utkání)

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články