#doublemomenty podzimu | SK Slavia Praha
Více

#doublemomenty podzimu

Připomeňte si klíčové momenty podzimní části uplynulé sezony, ve které Slavia vyrazila na jízdu Evropskou ligou a vykročila za ziskem doublu.

Olomouc - Slavia, 1. kolo FORTUNA:LIGY, 21. minuta
Dlouhý aut Jana Bořila se odráží k nohám Tomáše Součka, který za přispění teče Stanislava Tecla z otočky překonává Buchtu a střílí první gól skvělé sešívané sezony!

Slavia - Plzeň, 7. kolo FORTUNA:LIGY, 71. minuta
Nadýchaný centr Josefa Hušbauera nalézá na levém křídle nabíhajícího Jaromíra Zmrhala, který ve skluzu uklízí míč na zadní tyč plzeňské svatyně. Průběžný stav duelu s dosud prvním týmem tabulky navyšuje na 3:0 a pokračuje v demolici rivala!

Slavia - Bordeaux, 1. kolo skupiny C Evropské ligy, 35. minuta
Josef Hušbauer proniká s míčem středem hřiště a posouvá jej doleva na neobsazeného Jaromíra Zmrhala. Sešívaná osmička neváhá, fantastickou ranou pod břevno div neprotrhne síť Costilovými za zády a zajišťuje Slavii první tři body do tabulky!

Liberec - Slavia, 12. kolo FORTUNA:LIGY, 3. minuta
Miroslav Stoch si staví míč k přímému kopu zpoza pokutového území, technickým obloučkem následně překonává Nguyena v liberecké svatyni a připisuje Slavii cenné vítězství na horké půdě Severočechů!

Kodaň -Slavia, 3. kolo skupiny C Evropské ligy, 46. minuta
Pár chvil po začátku druhého poločasu posílá Vladimír Coufal centr do pokutového území domácích, ve kterém míč doputuje k nohám neobsazeného Jana Matouška. Talentovaný slávista neváhá a přízemní ranou na vzdálenější tyč určuje skóre klíčového duelu!

Slavia - Dukla, 13. kolo FORTUNA:LIGY, 21. minuta
Miroslav Stoch si zpracovává míč na středu hřiště, kličkou si jej hodí na levou nohu a krásným obstřelem zpoza vápna nechytatelně vymetá všechny pavučiny z levé šibenice Radovy svatyně! Vítězná trefa se navíc stává gólem roku!

Slavia - Zenit, 6. kolo skupiny C Evropské ligy, 32. minuta
Vladimír Coufal skvělým návratem získává míč a okamžitě jej rozehrává dopředu na Miroslava Stocha. Slovenský kanonýr si navádí míč do středu hřiště a technickou ranou prohlášenou fanoušky za gól roku zvyšuje na konečných 2:0! Slavia postupuje do jarní části Evropské ligy!

Jablonec - Slavia, 19. kolo FORTUNA:LIGY, 18. minuta
Po ruce Holeše v pokutovém území Jablonce zahrává penaltu Milan Škoda, který chladnokrevně proměňuje a jako správný kapitán láme jablonecké prokletí! Sešívaní tak mají před zimní pauzou náskok čtyř bodů na druhou Plzeň.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články