ONLINE: Od 17:00 generálka proti Žižkovu | SK Slavia Praha
Více

ONLINE: Od 17:00 generálka proti Žižkovu

Od 17:00 odehrají sešívaní na Střížkově generálku před ligou proti Viktorii Žižkov. Zápas vysílá živě Slavia TV.

Sešívaní odehrají své poslední přípravné utkání na ligovou sezonu od 17:00 na Střížkově proti fotbalistům Viktorie Žižkov. Do hry nezasáhne Milan Škoda, který nabírá tréninkové manko po viróze, která ho skolila na začátku přípravy.

Od úvodních minut se mezi tyče postaví Přemysl Kovář a o jeho bezpečnost se bude starat obrana se složení Vladimír Coufal, Ondřej Kúdela, David Hovorka a Jan Bořil. Roli defenzivního štítu se zhostí tradičně Tomáš Souček na středu zálohy podporovaný Josef Hušbauerem a Ibrahimem Traorém. Na krajích bude operovat Lukáš Masopust a Jaromír Zmhral, v útoku pak osamocený Mick van Buren.

Sestava pro 1. poločas: Kovář – Coufal, Kúdela, Hovorka, Bořil – Souček – Masopust, Hušbauer, Traoré, Zmrhal – van Buren

TEXTOVÝ ONLINE PŘENOS NAJDETE ZDE

Utkání můžete sledovat v přímém přenosu na Slavia TV!

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články