V pátek los třetího předkola Ligy mistrů | SK Slavia Praha
Více

V pátek los třetího předkola Ligy mistrů

V Nyonu se v pátek v pravé poledne losuje třetí předkolo Ligy mistrů. Náš případný soupeř vzejde z šestnáctky nasazených týmů. Ačkoliv mezi ně patří i Sparta, narazit na ni nemůžeme – pravidla to vylučují.
V Nyonu se v pátek v pravé poledne losuje třetí předkolo Ligy mistrů. Náš případný soupeř vzejde z šestnáctky nasazených týmů. Ačkoliv mezi ně patří i Sparta, narazit na ni nemůžeme – pravidla to vylučují. Slavii budou ve Švýcarsku zastupovat manažer pro komunikaci Jiří Vrba a manažer A-týmu Josef Jinoch.

NASAZENÍ
Lazio Řím
La Coruňa
Celta Vigo
Galatasaray Istanbul
Borussia Dortmund
Chelsea Londýn
vítěz Celtic - Kaunas
AEK Atény
Dynamo Kyjev
Ajax Amsterdam
Newcastle United
Glasgow Rangers
Sparta Praha
Olympique Marseille
Lokomotiv Moskva
vítěz Anderlecht - Rap.Bukurešť

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články