Kádr pro utkání v Dortmundu | SK Slavia Praha
Více

Kádr pro utkání v Dortmundu

Sešívané čeká v úterý od 21:00 poslední skupinový zápas Ligy mistrů, ve kterém se v Dortmundu utkají s domácí Borussií. Jindřich Trpišovský bude mít k dispozici 22 hráčů.

V úterý od 21:00 vyběhnou sešívaní k poslednímu, šestému utkání skupiny F proti domácí Borussii Dortmund. Do soupisky pro utkání se vměstnalo 22 hráčů, kteří tak budou trenéru Jindřichu Trpišovskému k dispozici pro utkání, které bude hostit proslulý Westfalenstadion. Do Dortmundu kromě dlouhodobě zraněného Davida Hovorky neodcestuje Jakub Hromada, kterého rovněž sužují zdravotní problémy. Na palubě se zbytkem týmu pak nechybí Jakub Hora.

Kromě hráčů A-týmu odletí do Dortmundu k poslednímu zápasu skvěle rozehrané skupiny UEFA Youth League i sešívaný výběr U19. Svěřenci Martina Hyského se pokusí zopakovat výkon z druhého skupinového zápasu, ve kterém dokázali v Praze porazit Dortmund poměrem 1:0. 

 

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články