Ve středu proti Ústí. Oba kluby pomůžou Radimu Novákovi | SK Slavia Praha
Více

Ve středu proti Ústí. Oba kluby pomůžou Radimu Novákovi

Ve středu odpoledne odehrají slávisté přípravné utkání proti Ústí nad Labem. Oba týmy podpoří v rámci zápasu vážně nemocného Radima Nováka, bývalého brankáře Severočechů.

Před odletem na herní soustředění v Portugalsku odehrají slávisté ve středu od 13:30 na Stadionu Evžena Rošického přípravné utkání proti Ústí nad Labem. Fanouškům, kteří budou chtít přátelské utkání navštívit, bude k dispozici hlavní tribuna. Vstup A3 přístupný z ulice Diskařská se otevírá hodinu před zápasem, na místě bude k dispozici stánek se základním občerstvením. Parkovací plochy před stadionem jsou omezeny, prosíme proto fanoušky, aby na utkání pokud možno dorazili městskou hromadnou dopravou. Pro diváky, kteří na stadionu nemohou být osobně, bude utkání v přímém přenosu vysílat Slavia TV.

Po domluvě s FK Ústí nad Labem se SK Slavia Praha přidá k vyjádření podpory bývalému ligovému brankáři Radimu Novákovi, který právě za Ústí nad Labem chytal a dvakrát s ním postoupil do nejvyšší fotbalové soutěže. Radim Novák bohužel onemocněl těžkou formou rakoviny a pro alternativní léčbu potřebuje získat určitý finanční obnos.

Vstupné na středeční přípravné utkání mezi Slavií a Ústím bude po domluvě obou celků dobrovolné. U vstupu na stadion bude připravena nádoba na dobrovolné vstupné, ze kterého půjde celý výtěžek na pomoc Radimu Novákovi. Tomu mimo jiné pomáhá i řada hráčů z kabiny A-týmu Slavie, někteří z nich se s ním potkali i během svých kariér. Tak pomozte i vy! Rodina a přátelé založili na podporu Radima Nováka transparentní účet, kdo chce pomoci, může poslat příspěvek na účet 4192599043/0800. Více informací naleznete zde.  

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články