6. ročník letních fotbalových kempů zahájen | SK Slavia Praha
Více

6. ročník letních fotbalových kempů zahájen

V neděli 28.6. byl zahájen 6. ročník letních fotbalových kempů. Jedná se o týdenní příměstský fotbalový program pro hráče ročníků 2008 - 2012 a brankáře ročníků 2009 - 2011.

Oficiální Fotbalové kempy SK Slavia Praha probíhají ve dvou turnusech, 28.6. - 3.7.2020 a 5.7. - 10.7.2020, vždy na 6 dní od neděle do pátku. Každého turnusu se účastní 52 hráčů, z toho čtyři brankáři. Kempy jsou ideální příležitostí pro ty, kteří chtějí zlepšit své individuální fotbalové schopnosti a zároveň zažít atmosféru historicky nejstaršího českého klubu. Slavia umožňuje účastníkům nejen osvojit si nové dovednosti, ale také zlepšit své duševní a fyzické schopnosti. Kempy tradičně probíhají v tréninkovém centru přípravek v Horních Měcholupech, v letošním ročníku však byly přesunuty do Edenu z důvodu rekonstrukce travnaté plochy v Horních Měcholupech.

„Je to výhoda i díky stadionu a dalšímu zázemí tady v Edenu. Máme zde možnost využití haly v případě deště, koupaliště, když je naopak teplo, nebo i beach voleyball. V Měcholupech je to spíš uzavřenější, máme tam vše pod dohledem z jednoho místa. V Edenu je to na organizaci náročnější, ale pro kluky je to rozhodně zajímavější, protože se víc cítí jako součást Slavie,“ komentoval organizaci sekretář přípravek a vedoucí kempů Michal Novák.

Slávistické kempy nabízí jedinečnou možnost zažít specializované fotbalové a brankářské tréninky pod profesionálním vedením licencovaných mládežnických trenérů klubu, z pravidla se jedná o hlavní trenéry přípravek a mladších žáků. Všechny fotbalové a brankářské tréninky vychází z metodiky a koncepce výchovy talentů ve Slavii. „Program je na každý den daný. Vždy od 8:30 do 10 je ranní trénink, poté svačina, a pak další fotbalové i mimo-fotbalové aktivity. Po obědě následují různorodé aktivity typu beseda s hráčem, prohlídka stadionu a podobně. Na závěr každého dne je ještě odpolední trénink, po kterém si zhruba v 17 hodin hráče odvezou rodiče,“ doplňuje Michal Novák.

Partnerem letních fotbalových kempů SK Slavia Praha jsou společnosti Globus a FIT.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články