Testování v A-týmu nově nakažené neodhalilo | SK Slavia Praha
Více

Testování v A-týmu nově nakažené neodhalilo

Přetestování A-týmu slávistů po reprezentační pauze neodhalilo další nakažené.

První tým sešívaných se po reprezentační pouze podrobil testování na COVID 19. Testováni byli hráči i realizační tým, u nikoho ze slávistů naštěstí nebyla objevena nákaza a tým se tak může připravovat na úvodní utkání skupiny Evropské ligy, které se odehraje na půdě izraelského Hapoelu Be´er Sheva. 

„V záplavě špatných zpráv alespoň jedna dobrá. A-tým Slavie prošel testy s negativním výsledkem a od neděle začne, v rámci povolených pravidel, přípravu na první zápas skupiny Evropské ligy. Dva dříve nakažení hráči zůstavají v izolaci," informoval předseda představenstva Jaroslav Tvrdík.

V Izraeli nastoupí slávisté k prvnímu kolu skupinové fáze Evropské ligy ve čtvrtek 22. října v 18:55, utkání můžete sledovat živě na Nova Sport 1.

Dva nakažení hráči a dva nakažení členové realizačního týmu zůstávají v izolaci s bezpříznakovým průběhem nemoci. K týmu se připojí po uzdravení a přetestování.

Testování v mládežnické akademii odhalilo 20 nakažených. 

„V sobotu bylo bohužel zjištěno 20 pozitivních testů v rámci mládežnické akademie SK Slavia Praha. Její provoz bude na základě nařízení hygienické služby přerušen," uvedl Jaroslav Tvrdík.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články