Slávistky zahájily zimní přípravu | SK Slavia Praha
Více

Slávistky zahájily zimní přípravu

Slávistky se sešly k prvnímu společnému tréninku v novém roce 2021 v tréninkovém centru Eden.

Slávistky se v pondělí 11. ledna sešly k prvnímu společnému tréninku v novém roce 2021 v tréninkovém centru Eden. Dobrou zprávou je, že kádr zůstává téměř stejný, jedinou změnou je odchod záložnice Laury Žemberyové, která bude hrát a studovat na univerzitě v USA. „Před startem přípravy jsme plnily individuální tréninkový plán, který jsme dostaly, a já osobně jsem si ho zpestřila a doplnila i jinými individuálními sporty. Nejsem velký fanoušek téhle části přípravy a vnímám ji spíš jako takové “nutné zlo”, které je potřeba odběhat. Jsem ráda, že můžeme opět společné trénovat, těšila jsem se na tým a na tréninky s balónem“, okomentovala začátek přípravy kapitánka Diana Bartovičová.  

Přípravu komplikuje pandemická situace, je sice naplánováno hned několik přípravných utkání a start jarní ligové sezony by měl být koncem ledna, vše bude vyřešeno dle aktuálních možností. „Tuhle nepříjemnou situaci a těžkou dobu nejde tak úplně nevnímat, i když bych samozřejmě chtěla. Všechny trénujeme, abychom hrály zápasy, aktuálně je vidina ligových zápasů v nedohlednu. Myslím si, že s přibývajícím časem bude těžké hledat motivaci jen trénovat, bez nějakého herního zápřahu. Doufám, že se situace brzo zlepší a budeme mít šanci dohrát vítězně ligu,“ zakončila Bartovičová

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články