Slavia a Sparta se ohrazují proti průzkumu Národní sportovní agentury | SK Slavia Praha
Více

Slavia a Sparta se ohrazují proti průzkumu Národní sportovní agentury

SK Slavia Praha a AC Sparta Praha se důrazně ohrazují proti průzkumu prezentovanému NSA v úterý 12. ledna.

SK Slavia Praha a AC Sparta Praha se důrazně ohrazují proti tomu, aby byl sportovní výzkum, provedený Ondřejem Špačkem a prezentovaný Národní sportovní agenturou (NSA) v úterý 12. 1. 2021, použit jako podkladový materiál pro stanovení klíče pro rozdělování miliard korun ze státních dotací pro sport.

Renomované průzkumné agentury výzkum označily za velmi problematický a neodborně zpracovaný, počínaje dotazníkem a konče jeho interpretací.

Takto neprofesionálně provedený průzkum nelze jako kritérium dotace v žádném případě akceptovat. Pokud NSA chce marketingové průzkumy veřejného mínění při rozdělování státních dotací zohledňovat, což považujeme za velmi diskutabilní, navrhujeme, aby nový průzkum oblíbenosti a atraktivity sportů v ČR zpracovala minimálně jedna renomovaná mezinárodní agentura. Navíc s podmínkou, že o účelnosti a zaměření takového výzkumu bude vedena diskuze se zástupci sportovních svazů.

Jsme připraveni se na nákladech profesionálně provedeného výzkumu finančně podílet.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články