Slavia a Sparta ke stanovisku FAČR k situaci kolem předsedy NSA | SK Slavia Praha
Více

Slavia a Sparta ke stanovisku FAČR k situaci kolem předsedy NSA

Vyjádření SK Slavia Praha a AC Sparta Praha k účasti předsedy FAČR na "Společném prohlášení představitelů českého sportovního prostředí k situaci kolem předsedy NSA Milana Hniličky".

SK Slavia Praha a AC Sparta Praha se distancují od účasti předsedy FAČR na "Společném prohlášení představitelů českého sportovního prostředí k situaci kolem předsedy NSA Milana Hniličky" a odmítají, že by toto stanovisko vyjadřovalo názor fotbalového hnutí na celou kauzu.

SK Slavia Praha a AC Sparta Praha považují za nevhodné tímto aktivním způsobem zlehčovat jednání Milana Hniličky v situaci, kdy významná část členů FAČR stejně jako ostatních sportovních svazů nemůže z důvodu dodržování hygienických a protiepidemiologických opatření provozovat sportovní činnost vůbec, profesionální sport pak s významnými omezeními, za vysokých dodatečných nákladů a bez přítomnosti fanoušků.

Rozhodnutí o politické odpovědnosti v podobné situaci je věcí příslušného politika a jeho nadřízených.

Aktuálně

Prodej lístků na FORTUNA:LIGA FINÁLE od 29. dubna

26. 4. 2024
Prodej vstupenek na tři domácí zápasy v rámci FORTUNA:LIGA FINÁLE začne v první polovině týdne po odehrání posledního zápasu základní části. Lístky se budou prodávat zvlášť na každý zápas a budou ve volném prodeji.

PREVIEW: Bořil a Trpišovský před zápasem v Hradci

26. 4. 2024
Základní část FORTUNA:LIGY zakončí slávisti v Hradci Králové. O nedělním zápase promluvil hlavní trenér Jindřich Trpišovský, na dotazy fanoušků odpovídal kapitán Jan Bořil.

Preview: Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Další články