AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky k zápasu v Budapešti | SK Slavia Praha
Více

AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky k zápasu v Budapešti

První zápas 3. předkola Ligy mistrů Ferencváros - Slavia se hraje 4. srpna od 20:00 a bude to bohužel bez podpory slávistických fanoušků v sektoru hostí.

Na všechny aktuální zápasy kvalifikace Ligy mistrů platí, že hostující klub nedostane obvyklý sektor hostí, ani žádné další vstupenky pro hostující fanoušky. 

Tímto rozhodnutím chce UEFA jednat zodpovědně, neboť stále platí hygienická opatření po celé Evropě, aby se zabránilo šíření infekce Covid 19. Přitom je zachována sportovní férovost, protože každý tým bude mít možnost hrát před domácími fanoušky v souladu s rozhodnutím místních odpovědných úřadů. Situace bude znovu přezkoumána pro skupinovou fázi všech tří Evropských soutěží.

Rozhodutí platí i pro zápas Slavie v Budapešti. Vyzýváme fanoušky aby na zápas necestovali. Ferencváros má vstupenky pro fanoušky nastavené na biometrické ověření totožnosti a je tedy vysoká pravděpodobnost, že se na stadion nedostanete. Budeme se těšit na vaši podporu v domácím odvetném zápase v Edenu.

Pro všechny případy bude na místě přítomen SLO Slavie, tedy zaměstnanec určený pro komunikaci s fanoušky a na něj se můžete v případě potřeby obrátit na twitterovém profilu a ve facebookové skupině. Vstupenky však zařídit neumí a nemůže!

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články