Informace ke vstupenkám na zápas s Karvinou | SK Slavia Praha
Více

Informace ke vstupenkám na zápas s Karvinou

Slavia vstoupí do jarní části domácím utkáním v rámci 20. kola, kde se utká s týmem MFK Karviná. Zápas se hraje 5. února od 15:00. I pro toto utkání stále platí maximální povolená kapacita 1 000 fanoušků na stadionu.

Aktuální vládní nařízení povoluje venkovní hromadné akce maximálně pro 1 000 osob, což se bohužel dotkne i sobotního ligového utkání s Karvinou.

Informace ohledně vstupenek a permanentek

Sobotní zápas tak s permanentní nebo klasickou vstupenkou nebude možné navštívit. Vstupenky na toto utkání nelze zakoupit ani na Ticketportalu ani na pokladnách.

Slavia má v letošní sezoně více než 9 tisíc permanentkářů. Vzhledem k tomu, že část povolené kapacity stadionu musí být vyhrazena pro oficiální hosty, dlouhodobé partnery a majitele skyboxů, dostalo by se jen na zlomek permanentkářů.

Z tohoto důvodu budou zbývající vstupenky pro toto utkání rozdělené mezi majitele permanentních vstupenek z řad Odboru přátel a Fanklubu, kteří nebyli na zápase s Teplicemi, Ml. Boleslaví či Zlínem. Pokud jste tedy permanentkář a patříte do některé z fanouškovských skupin, obraťte se prosím na ni.

Sektor hostí zůstane uzavřený.

Nadále platí opatření, že na utkání se dostanou až na výjimky pouze fanoušci, kteří jsou očkovaní nebo prodělali COVID 19 v posledních 180 dnech a prokážou se u vstupu na stadion platným COVID certifikátem.

Informace ke vstupu na stadion

Na stadion se na toto utkání dostanou vybraní fanoušci přes nové turnikety na Vstupu č. 4. Počínaje úvodním utkáním jarní části sezóny již není nutné prokazovat se vytištěnou vstupenkou, stačí předložit čárový kód z mobilu. Pro tuto možnost doporučujeme nejdříve uzamknout otáčení displeje na vašem mobilu. Před samotným vstupem se musí každý fanoušek prokázat platným Covid certifikátem prostřednictvím aplikace Tečka nebo pomocí QR kódu na vytištěném certifikátu.

Informace k zápasu

Zápas se bude vysílat na O2 TV Sport v sobotu 5. února od 15:00 a přenos nabídneme i formou audia přes Slavia Radio. Všechny důležité informace najdete také na našich sociálních sítích nebo v online přenosu na klubovém webu. Fanshop bude mít otevřeno od 10:00 do 17:00.

Informace k derby v MOL Cupu zveřejníme během pátku.

Slavia děkuje všem fanouškům za respektování současných opatření. Věříme, že se brzy na stadionu setkáme opět ve vyšším počtu. Prosíme všechny fanoušky, aby dodržovali veškerá nařízení.

Děkujeme.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články